DIGITCOOL KFT
ADMIN KÖRZET +36 20 921 6615
DPTP motor: ...
DPTP motor: ...
Szolgáltatások
Irodahelyiségek klimatizálása

Háztartási és irodai légkondicionáló berendezések telepítése, beüzemelése

Igény szerint, a kondicionálandó helyiség térfogatának megfelelő készüléket tudunk ajánlani. Kérjen tőlünk tanácsot!
Beépítési garancia.. Kérjen tőlünk ajánlatot

Tartsa karban klímaberendezését,

Nagyon jól tudjuk, hogy vagy kevesebbet kell fizetnünk az autószerelőnknek a rendszeres rutin szervizekért, vagy sokkal kšltségesebb később a meghibásodott autó nagyjavítása.
Ugyanez érvényes a légkondicionáló berendezésre is. Ha nem tartja karban rendszeresen a klímát, kényelmetlen és nyomasztó helyzetbe kerülhet.

Egy klímaberendezés nagyon ellenálló szerkezet. Úgy lett megalkotva, hogy a legkülőnfélébb hatások esetén is műkődőképes maradjon. Ez nagyszerű, de nem tőlthet elégedettséggel a karbantartást illetően. Hasonlóan az autóhoz a klíma is rendszeres szabályozást igényel ahhoz, hogy a teljesítménye ne csőkkenjen. Rendszeres karbantartás nélkül, átlagos terhelés estén egy légkondicionáló hatékonysága évente 5%-kal csőkken. A megfigyelések szerint a rendszeres beállítás az œjkori állapot 95%-a főlőtt tartja a készülék hatásfokát. Ez azt jelenti, hogy az évenkénti tőrődés hamar megtérül a kevesebb villanyáram felhasználásban, és a kevesebb javításra fordított kőltségben.

hogy kellemes legyen a nyár.

A karbantartást célszerű a szezon után, az őszi időszakban elvégeztetni és ajánlott a szezon előtti, tavaszi ellenőrzés, átvizsgálás.

A szerviz magában foglalja a hőcserélő egység ellenőrzését, tisztítását (itt baktériumok telepedhetnek meg), a kompresszor ellenőrzését, a ventillátor motor olajozását, az ékszíjak ellenőrzését, és a rendszer műkődés kőzbeni nyomásának és hőmérsékletének, a gyártói specifikációk szerinti beállítását. Egyik nagyon fontos dolog a hűtőfolyadék szintjének ellenőrzése. Kb. 20%-kal drágább annak a rendszernek a műkődtetése, amiben 10%-kal alacsonyabb a hűtőfolyadék szintje.

Van még néhány dolog, aminek a betartásával jól fog működni a klíma. Először is használjon jó minőségű filtert és cserélje rendszeresen. Másrészt a bokrokat és más tárgyakat tartsa távol a klímaberendezés kültéri egységétől.

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk.

Kisebb nappalik klimatizálása

Kitől vásároljunk klímát!  

Nyáron, rengeteg klímát árusítanak a hipermarketek. Na azt nem ajánljuk. Miért? 
-Mert az eladó nem tudja, mi kell őnnek? Megmutatja, hogy ezek vannak. 
Ezeket a szórólapokon is látta. Esetleg megkérdezi, hány négyzetméteres, vagy hány kőbméteres a szoba. Az eladó a említett dolgokról nem tud semmit, mert nem szakember, ő csak egy eladó. 
Az lenne a dolga, hogy rábeszélje az ügyfelet a vásárlásra, de már ezt sem teszik sok helyen. A reklámok adják el a termékeket.
-Mert kevesen vállalják azok szerelését.
-Mert félrevezetik az embert: Már voltak ilyenek az "akciós ingyen szerelés" felhívásra bedőlnek, és végül nem keveset fognak ráfizetni. lásd.: Dimarson akciók.
-Olcsón adják, mert kevés a garancia vagy, mert silány minőségű vagy, mert nincs alkatrész utánpótlás és kiárusítják vagy, kifutó széria nem sokára nem felelnek meg az előírásoknak.

Nagyobb nappalik klimatizálása

Fűtés Klímaberendezéssel

Hogyan lehet 1kWatt villamos energiából 4kWatt fűtési energiát előállítani?  
Fűtés klímaberendezéssel?
  Sokan azt hiszik, hogy ez is csak egy plusz funkció ami semmire se jó.
Ez nem így van!   A modern Inverteres  klímaberendezésekkel nem csak hogy fűteni lehet, spórolhat is fűtési számláján.!
40%-50% Megtakarítás!
Hogy hogyan működik?

A klímaberendezés a hőszivattyú elvén működi, ami annyit tesz, hogy az energia 20%-át elektromos áramból a maradék 80%-ot pedig a környezeti hőmérsékletből nyeri.

Professzionális klímaberendezések akár a -20ĄC-os levegőből is képesek energiát kinyerni.

Tehát egy 2,5kW-os klímaberendezés csak 0,7kW villamos energiát fogyaszt, így elektromos árammal fűteni nem hogy drága, de akár 50%-al a gázár alatt lehet Ÿzemeltetni. Előnyei? Gazdaságos akár 50-60% megtakarítás a gázfűtéshez képest. Környezetbarát, nem történik CO kibocsájtás az energia nagy részét a környezetből nyeri. A berendezés közvetlenűl a levegőnek adja át a meleget, így egy gombnyomás alatt meleget lehet teremteni, sokkal gyorsabban sok más fűtésrendszerrel ellentétben. Nem engedélyköteles és gyorsan szerelhető. Hol praktikus? Nyaralók esetében ideális megoldás, mert itt fontos, hogy hamar meleget lehet teremteni, akár a távolból is. Nem kell fagymentesíteni. Ideális családi házak, lakások fűtésére és kiegészítésére. Távfűtéses lakásokban ahol nem kapcsolják be időben a távhő szolgáltatást. H-Tarifa:
Igényeljen H-tarifát és 45Ft/kWh helyett fűtsön 26Ft/kWh ért!

Hálószobák klimatizálása

DIGITCOOL Kft

8127 Aba Rákóczi u.1

+36209216615

 

Klímaszerelés garanciával
(általunk forgalmazott klímaberendezések, anyag + munkadíj)

Br. 63 500 Ft (50 000 Ft + áfa) 
*4 kW hűtőteljesítményig

- Tartalmazza a (tevékenységi körzeten belüli) kiszállást, - kiszállítást, minden alapszerelési anyagköltséget (csavar, kábelcsatorna, dugvilla, stb). Oldalfali tartókonzolt vagy talpat, 3m elektromos betáp vezetéket, 3m időjárásálló kondenzvíz elvezető csövet, 2m szigetelt hűtőköri csövezést dekorcsatornában. Munkadíjat, szakszerű beüzemelést,

*5-7kW:  76 200 Ft ( 60 000 Ft + áfa)

Klíma hűtőköri csövezés 2m-en felül Br. 6 000 Ft / m (4725 Ft +áfa). (Horonyvésés csőrögzítéssel +2 000 Ft + áfa / m)

Meglévő előszerelésre való telepítés:
50 800 Ft (40 000 Ft + áfa) / hűtőkör

Komplett klíma leszerelés: 

Br. 25 000 Ft -tól 

 • Szakszerűen, a gép épségét, alkatrészeket, és a benne lévő hűtőközeget megőrizve! 4 kW-ig.
   

 

 

Klíma javítási áraink

 • Kiszállást számolunk fel, amennyiben a hibakeresés megtörtént, de a klíma azonnali javítása egyéb okokból nem lehetséges, vagy egyéb okokból nem volt szükség a klíma javítására:
  Br. 8 500 Ft (6 693 Ft + áfa).

   
 • Kondenzvíz folyás javítása (amennyiben nem gázhiány okozza) (karbantartással). Br. 10 000 Ft-tól
   

Amennyiben megválaszolatlan kérdése lenne, úgy a "KAPCSOLATFELVÉTEL" menüpont alatt illetve az oldal alján található elérhetőségeinken lehetősége van felvenni velünk a kapcsolatot. Keressen bennünket bizalommal!